Koordinatorka pomoći američke vlade za Evropu i Evroaziju upoznala superklaster Odličan3!

U okviru dvodnevne posete Srbiji, koordinatorka pomoći američke vlade za Evropu i Evroaziju, Maria A. Longi, posetila je ICT Hub i pridružila se prvom godišnjem meetupu superklastera Odličan3.

Ovom prilikom, gospođa Longi imala je priliku da upozna članove superklastera i čuje više o dosadašnjim globalnim rezultatima web3 timova iz Srbije, kao i ekonomskim potencijalima ovog inovativnog domena.

Prvi godišnji meetup superklastera Odličan3 posetilo je više od 50 predstavika web3 zajednice, a sa zajedničkim ciljem i interesovanjem da od Sanje Ugrčić Pavlović čuju planove i aktivnosti superklastera za narednu godinu. Nakon njene prezentacije, posetioci su uživali u neformalnom druženju i povezivanju.

Neformalnom druženju priključila se i Maria A. Longi, koja je uživala u razgovoru sa članovima klaster odbora imala priliku da otkrije koje naše kompanije rade na inovativnim projektima za neke od najvećih multinacionalnih korporacija, kako se pozicionira naš web3 ekosistem na globalnoj sceni i zašto je ovo prava prilika za Srbiju.

Pogledaj i ostale vesti

#Odličan3 otvara poziv za novu generaciju polaznika Web2.5 akademije