Martovske aktivnosti superklastera Odličan 3

U pauzama od rada na sjajnim edukativnim programima, superklaster Odličan 3 je u martu mesecu organizovao i dva sjajna događaja.

Prvi u nizu bio je #GirlPow3r događaj posvećenom osnaživanju žena u Web3 svetu i preduzetništvu. Ovog meseca pridružila nam se i Nataša Škrbić iz kompanije Tenderly koja je učesnicama predstavila put osnivanja startapa, postojeće mehanizme podrške i upoznala ih sa osnovnim pojmovima tehnološkog preduzetništva. #GirlPow3r program se nastavlja i u aprilu, a krajem meseca nas očekuje i Design Thinking radionica.

Nedelju dana kasnije, organizovan je i #GrowingTogether događaj sa predstavnicima različitih industrija. Članice klaster menadžment tima Emilija Živković i Teodora Vukašinović su predstavile dosadašnji rad klastera a svoje prezentacije podelili su i: Strahinja Vukoičić iz kompanije Moonstruck, Jovan Tisma ispred kompanije ALL.ART i Ivana Ehrensvärd koja je predstavila Fiscal Solutions. Nakon prezentacija usledio je i networking gde su članovi superklastera imali priliku da podele zanimljiva iskustva i aktuelna dešavanja u svojim kompanijama.