Srbija Inovira podržava prvi SEE Fintech Forum – Finticipate

Ovogodišnji Finticipate - SEE Fintech Forum okupiće lokalne i regionalne fintek stručnjake koji će diskutovati o najaktuelnijim i važnim temama iz oblasti finansija i podeliti svoje mišljenje o budućnosti finansijskog sektora. Ovaj jedinstveni regionalni poslovni događaj se po prvi put održava 3. juna u Beogradu. 

Na ovogodišnjem Finticipate SEE Fintech Forumu biće govora, između ostalog, kako su stablecoins postali središte decentralizovanog finansijskog sistema, o uspešnim primerima implementacije fintek rešenja u tradicionalnom bankarstvu, šta je mikrolanding i kako pomaže malim i srednjim preduzećima da obezbede izvore finansiranja, koje su neophodne komponente razvoja fintek proizvoda.

Miloš Matić, Partner u ICT Hub Venture, moderiraće panel na temu Alternativno finansiranje projekata u koje verujete. Šta je crowdfunding?”, a zajedno sa Vladimirom Pavlovićem, CEO WM Equity Partners, učestvovaće na radionici „Sa investicionom fondom na ti“ gde će biti reči o investicionim fondovima i načinima da se postane investitor. 

Posetioci će imati prilike da se upoznaju sa studijama slučaja i primenjenim fintek rešenjima, postavljaju pitanja i povežu se sa fintek zajednicom iz regiona Jugoistočne Evrope i šire. Za više detalja i registraciju posetite finticipate.com.

Related stories

Coordinator of U.S. Assistance to Europe, Eurasia, and Central Asia met the supercluster Excellent3!