AgTech na Vienna-Up! Festivalu

Srpski tehnološki startapi i mikro, mala i srednja preduzeća, koji razvijaju proizvode i usluge u oblasti agroprehrambene i zdravstvene industrije, mobilnosti i „pametnih gradova“, predstavili su se na festivalu startapova „ViennaUp ’ 22“ u Austriji, od 28. do 31. maja.

Ovo je jedan je od najprestižnijih evropskih i svetskih startap festivala, a učešće je potvrdilo više od 30 tehnološkoinovativnih startapa i organizacija iz Srbije.

ViennaUP’22 bio je idealna prilika da se učesnici upoznaju sa akterima inovacionog ekosistema iz različitih zemalja Evrope, kao i da se predstave investitorima i potencijalnim poslovnim partnerima.
Ovo je bila prava prilika za domaću startap zajednicu i MMSP da svoja rešenja, proizvode ili usluge, predstave investitorima i korporacijama, ali i pronađu partnere iz različitih zemalja Evrope.
Tek što je AgTech tim počeo sa radom, a njegovi članovi već vredno rade na ispunjenju ciljeva. Očekuju ih mnoge zanimljive aktivnosti u narednim mesecima, stoga budite u toku i pratite šta su sve pripemili.